Press "Enter" to skip to content

Leuke korte gedichten

Gebruik een sms gedicht tijdens het chatten en laat merken wat je voelt

Soms kan het leuk zijn een gedicht te sturen tijdens het chatten. Dit is iets dat al jaren gebeurt, zo is namelijk ook de naam sms gedichten ontstaan. Een sms gedicht is een kort gedicht dat je via sms of bijvoorbeeld in een chat zoals op whatsapp naar iemand stuurt. Het is vaak een kort, maar krachtig gedicht met een speciale betekenis. Een gedicht is een leuke manier om over te brengen wat je voelt.

Leuk gedicht uitkiezen

Een leuk gedicht uitkiezen is niet altijd even gemakkelijk. Er zijn veel verschillende websites op internet te vinden met gedichten. Wanneer je het lastig vindt om een passend gedicht te vinden kun je gewoon rustig door de categorie├źn heen bladeren om te kijken wat het beste bij jou past.

houten_hart_valentijnsdag_gedicht_300x300

Erg populair zijn de liefdes gedichten. Een liefdesgedicht is een mooie manier om te uiten wat je voor iemand voelt. Vaak werkt dit ook nog eens erg goed, omdat het als Romantisch wordt ervaren. Wanneer je niet goed in dichten bent, maar wel romantisch wilt zijn kun je dus gewoon een gedicht op internet uitzoeken.

Op de website van Gedichten.net wordt ook een gedichten wedstrijd gehouden. Wanneer je zelf goed bent in dichten is het altijd leuk om hieraan mee te doen. Er zijn diverse prijzen te winnen, waaronder geld en leuke boeken. Inschrijven voor de wedstrijd is gratis dus zeker de moeite waard.

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *