Press "Enter" to skip to content

10 Apps om mensen te leren kennen

10 Apps om mensen te leren kennen

  1. Badoo

Je kunt met Badoo menesn die dicht bij jou in de buurt wonen ontmoeten. Badoo heeft een matchingsysteem waarbij jij interesse kan tonen in een profiel van iemand anders. Als een ander jou ook leuk vindt, dan is er een match. Nadat jullie een match met elkaar hebben, kan je in contact komen met elkaar. De app is helemaal gratis. Je kunt wel dingen kopen waardoor je bijvoorbeeld meer bekeken wordt door de appgebruikers. De app is vooral gericht op het kijken en beoordelen van foto´s van anderen.

  1. Tinder

Tinder is een app, die je niet via de computer kan gebruiken. Je kunt mensen uit je buurt ontmoeten. Je moet op vind ik leuk of vind ik niet kleuk klikken. Als er twee gebruikers elkaar leuk vinden heb je een match. Als je tinder wilt gebruiken, moet je verplicht een facebook account hebben. Je kunt foto´s die je op facebook hebt, gebruiken voor Tinder. Je kunt ook de gemeenschappelijke vrienden en interesses van elkaar zien. Je kunt nu ook met jou match jou momenten delen. Dit zijn foto´s die jij deelt met jou match. De match kan deze foto weer beoordelen door op vind ik leuk of vind ik niet leuk te klikken

  1. InstaMessage

Met instamessage log je in met jou instragram account. Je kunt praten met jou vrienden of andere instagram gebruikers. Je kunt andere instagramgebruikers een prive bericht sturen. Dit maakt het makkelijker om met een vreemde te praten. Want een reactie onder een foto van iemand zetten die je niet kent is een beetje eng of ongemakkelijk. Dit heb je niet als je InstaMessage gebruikt, omdat anderen niet zien dat jij diegene een berichtje hebt gestuurt. Je kunt met deze app dus een prive gesprek met andere instagram gebruikers aan gaan.

  1. MeetMe

Met MeetMe kan je mensen zoeken die bij jou in de omgeving wonen. Als jullie dezelfde interesse hebben, dan kunnnen jullie met elkaar chatten. Met deze manier kan je snel en makkelijk leuke en gezellig mensen bij jou in de buurt vinden en weet je snel waar je over kan praten. Je kan ook foto´s van andere beoordelen. Als je een hoger score op jou foto hebt, dan zien de andere MeetMe gebruikers dat ook, dat waarderen zij.

apps multicolor symbol for web design

  1. Skout

Skout is voor iedereen over de hele wereld. Je kunt mensen dichtbij zoeken, maar ook aan de andere kant van de wereld. Je kan op bassis van voorkeuren, foto´s en afstand iemand zoeken. Het is mogelijk om updates op jou profiel over jou zelf te zetten. Mensen kunnen hier weer op reageren en deze foto liken. Hiermee kun jij punten gaan scoren, als je genoeg ounten hebt dan kan jij jou account leuker maken.

  1. Meetup

Je kan hiermee online op zoek gaan naar offline meetings. Je kunt in jou eigen regio op zoek gaan naar meetings met mensen met dezelfde interesse als die jij hebt. Bijvoorbeeld als jij van honden houdt, dan kan je zien welke activiteiten er zijn en wie er ook komen. Er is een ruim aanbod aan interesse op de app.

  1. Mico

Met mico kan je ook mensen over de hele wereld leren kennen. Je kunt jou profiel zo instellen hoe jij dat wilt. Je kunt ook geluidsopname op jou profiel toevoegen. En je kan zien wie er allemaal online zijn.

  1. Tagged

Tagged is voor het ontmoeten van nieuwe mensen. Je kunt statussen toevoegen aan jou profiel en nog veel meer. Je kunt op de app ook een game spelen. Je kunt met tagged ook games tegen elkaar spelen. En je kunt virtuele cadeautjes naar elkaar sturen.

  1. Hot or Not

Dit lijkt heel erg op Tinder. Je kan met deze app kijken wie de hotste uit welke buurt is. Verder is deze app precies het zelfde als Tinder. Je moet bij Hot or Not ook inloggen met jou facebook.

  1. Ask.Fm

Met ask fm kunnen mensen jou vragen stellen en jij kan daar op antwoorden. Jij kan ook vreagen aan mensen stellen. Het is een internationale app, dus vragen kunnen over de hele wereld gevraagd worden. Met deze vragen kan je nieuwe mensen leren kennen. Je kan hier een account aanmaken of je kunt inloggen met Instagram, Facebook of Twitter.

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *